Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: „A Real nyomott…, de jobbak voltunk”

Bár nem volt gólszüret, mégis remek meccset játszott egymással a Real Madrid és a Tottenham Hotspur együttese, a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Real Madrid v Tottenham Hotspur - UEFA Champions League

A döntetlennel természetesen a Tottenham lehet elégedettebb, lévén jobb gólkülönbségének hála így továbbra is vezetheti a H jelű négyest. Igaz, a Királyiak is csak
a azért szomorkodhatnak, mert így nem bírták teljesen kiszolgálni saját közönségüket, miközben a csoportkör felén túl már hatpontos az előnyük az őket üldöző Dortmunddal és APOEL-lel szemben.

A Spurs kapitánya, Hugo Lloris (több fontos védéssel a háta mögött) természetesen elégedetten nyilatkozott a lefújást követően a BT Sport riporterének:
„Boldog vagyok, hogy ünnepelhetek a csapattársaimmal, hiszen fantasztikus érzés volt, hogy jobbak is voltunk az első félidőben. És ki is használtuk a lehetőségünket. A Madrid játékosai nagy nyomást gyakoroltak ránk. Összeomolhattunk volna, és bekaphattuk volna a második gólt, de továbbra is összedolgoztunk, egészen a végéig. Nagy kihívást jelentett a meccs a fiatal csapatunk számára, de a Tottenham megmutatta az igazi arcát a világ legjobb csapatával szemben. Nagyon büszkék lehetünk” – dicsekedett a francia portás.

A meccsről IDE kattintva lehet elolvasni az összefoglalónkat.

Balogh József