Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kérdéses a Napoli klasszisának szereplése az Inter elleni rangadón

A Napoli együttese 2-1-es vereséget szenvedett kedd este a Manchester City vendégeként (részletek itt), és ha ez nem lett volna elég, a mérkőzés közben sérülés miatt le kellett cserélni a csapat egyik legjobb formában lévő játékosát, Lorenzo Insignét.

lorenzo-insigne-manchester-city-napoli-champions-league_10wqiwb42gkk91kz3iq55bfiph

Insignét az 56 percet töltött a pályán (forrás: goal.com)

A bajt tetézi, hogy a Napoli szombat este már bajnoki mérkőzésen fogadja az Inter együttesét, tehát a Serie A első két helyezettje csap össze egymással. A technikás támadó kiesése hatalmas érvágás lenne Maurizio Sarri és az egész csapat számára (ne feledjük, egy másik klasszis támadó, Arek Milik is sérülés miatt hiányzik, visszatérése január-február környékén várható).

A vizsgálatok szerint a játékos közelítő izma szenvedett fáradásos sérülést, a szakemberek szerint csak a meccs napján válik majd biztossá, hogy Insigne pályára léphet-e az Inter ellen rangadón.

Maurizio Sarri azonban próbálta nyugtatni a csapat szukolóit: “Lorenzo folyamatosan növekvő fájdalmat érzett, ezért döntöttünk úgy, hogy nem kockáztatunk tovább, és inkább lejön a pályáról. Jól tette, hogy időben szólt, érzésem szerint nem túl súlyos dologról van szó”.

Egy biztos, Insignével vagy nélküle, de hatalmas csata várható szombat este a San Paolóban!

(zp)