Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves: „Nem vagyok Neymar dadája”

Végre megszólalt a híres Cavani – Neymar affért illetően a párizsi együttes brazil védője, Daniel Alves is. A korábbi Barca-bekk részese volt annak a balhénak, ami anno elindította a két sztár, mára már rendeződni látszó ellentétét.

alves-neymar-cavani

Szeptemberben robbant a bomba, miszerint nem tökéletes az Ibrahimovic-éra után vezérré vált Edinson Cavani, és a 222 milliós sztárigazolás, Neymar kapcsolata. Az egész ügy a Lyon elleni rangadón csúcsosodott ki, ahol a két csillag összekapott azon, hogy kivégezzen el egy büntetőt. Végül Cavani volt az erősebb, ám az uruguayi csatár hibázott. Az esetnél aktív résztvevőként ott volt Dani Alves is, aki mint ismert, Neymar egyik legjobb barátja. Ám elmondása alapján akkor éppen önös érdekek vezérelték, és abszolút pártatlan volt.

„Úgy nézett ki, mintha a játszótéren lennénk, és azon veszekednénk, hogy kié legyen a labda. Nem azért mentem oda, hogy odaadjam Neymarnak a labdát, ha megnézzük a képeket, akkor látni lehet, hogy én akartam lőni. Cavani odaért, hogy elvegye a labdát, és amikor elrejtettem a labdát a hátam mögött, Neymar hátulról jött, és ellopta tőlem. Nem vagyok sem Ney, sem Edi dadája, csak azért akartam a labdát, mert lőni akartam.” – nyilatkozta a veterán védő, a Canal+ riporterének, még a tegnap esti, Marseille elleni rangadót megelőzően.

Az ominózus eset:

https://www.youtube.com/watch?v=jR94VB9prGw

Balogh József