Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az „igazi” Ronaldo nyilatkozott Neymarról

A brazil válogatott történetének egyik legikonikusabb játékosa, Ronaldo is részt vett tegnap este a FIFA gálán, amelyen az év legjobbjait díjazták. A „Fenomén” természetesen honfitársára, a végül egyetlen díjat sem nyerő Neymarra volt a legbüszkébb.

ronaldoneymar001

Neymart egyelőre elkerülik az egyéni sikerek, lévén még pár éve szerzett be egy Puskás-díjat, ám jobbára „csak” a Barcelonával elért közös sikereket írhatjuk a neve mellé. Bár személyes sikerének tekinthető az is, hogy a Paris Saint-Germain együttese nem sajnált kifizetni érte 222 millió eurót a nyári átigazolási szezonban.

A 2002-ben világbajnoki címet és Aranylabdát nyerő Ronaldo kiemelte az újságíróknak, hogy egész Brazília a Barcelona korábbi sztárjában látja a sikerkulcsát, amivel végre visszahódíthatják 2018-ban, a Vb trónját.

„Neymar nagyon fontos Brazília számára, mert egy nagyon jó játékos, és reméljük, hogy ez így is fog maradni, hogy majd aztán a Világbajnokság legjobbja legyen.” – reménykedett az egykori csatársztár.

Nos, Neymar egy ideig most rápihenhet a szezon további részére, ugyanis a hétvégi Marseille elleni rangadón a kiállítás sorsára jutott.

Balogh József