Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: 20 gól, Atleti, Juve és Barca blama! – Íme a keddi eredmények

Kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörének visszavágóival folytatódott a sorozat. A 4. forduló első játéknapja rengeteg meglepetést tartogatott magában, avagy esélyesek sora botlott. Mindemellett egy történelmi védő mesterhármasra is sor kerül. Íme az összes párharc, eredmény, gólszerző és a csoportok állása, egyszóval minden ami BL! A sorozat szerdán folytatódik, az előzetest és a felvezető anyagokat keressétek a FociClub.hu főoldalán. 

FotorCreated

A-csoport

Manchester United – SL Benfica 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Svilar (45. – öngól), Blind (78.), ill. –

FC Basel – CSZKA Moszkva 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Zuffi (32.), ill. Dzagoev (65.), Wernbloom (79.)

Oda-vissza sikerült José Mourinho csapatának legyőznie a Benficát. Az elitbe visszatérő United ezzel továbbra is hibátlan és már csak matematikai esély végett nem mondhatjuk ki, hogy továbbjutó, hiszen létezik még olyan – elég valószínűtlen – forgatókönyv, amellyel három 12 pontos csapattal zárul ez a csoport. A Benfica gólvonalát egy 18 esztendős hálóőr védte Svilar személyében, aki egy nagyon peches öngóllal zárta az Old Trafford gyepén tett látogatást. A kapufáról visszapattanó labda a hátáról jutott a hálóba. A CSZKA Moszkva fordított Svájcban és visszavágott a hazai vereségért. A Benfica pont nélkül serénykedik, ám ha utolsó két meccsét nyeri, legyőzi a Basel és a CSZKA Moszkva csapatát, melyek egyaránt kikapnak a Manchester United ellen, akkor a portugálok még tovább is juthatnak. A csoport állása tehát elég érdekes.

B-csoport

Celtic – Bayern München 1-2 (0-1)
Gólszerzők: McGregor (74.) ill. Coman (22.), Martínez (77.)

Paris Saint-Germain – RSC Anderlecht 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Verratti (30.), Neymar (45+5.), Kurzawa (53., 72., 78.) ill. –

Gálázott a belga bajnok Anderlecht ellen a PSG, de nem Neymar, vagy Edicon Cavani neve marad fenn a meccs kapcsán, ugyanis a csapat védője Kurzawa jókor volt jó helyen és tökéletesen élt az előtte kínálkozó lehetőségekkel, avagy mesterhármast jegyzett a francia. A párizsiak megőrizték hibátlan mérlegüket, hálójukat pedig még senki nem tudta bevenni. A gólarányuk elképesztő, 17:0! Ezzel a továbbjutás is megvan, a csoportkör utolsó két meccse formalitásnak ígérkezik. Szintén továbbjutott a Bayern München, mely a Celtic otthonában tudott fordítani és nyerni. A csoportelsősség még kérdéses, a Bayern visszavágásán múlik minden, de ehhez jól el kellene verni a PSG-t. Az Európa-ligát érő harmadik hely minden bizonnyal a Celtic-Anredlecht meccsen dől majd el.

C-csoport

Atlético Madrid – Qarabag 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Thomas (56.), ill. Michel (40.)

AS Roma – Chelsea 3-0 (2-0)
Gólszerzők: El Shaarawy (1., 36.), Perotti (63.), ill.

Hatalmas blama, oda-vissza leikszelt a Qarabag csapatával az Atletico Madrid, melynek továbbjutási esélyei ezzel a matematikai esélyre redukálódtak. A kvartett másik meccsén Az AS Roma El Shaarawy vezérletével és duplájával háromgólos verést mért a Chelsea legjobbjaira. A csoportban még sok a variációs lehetőség, a kérdőjelek közül nem sok egyenesedett ki.

D-csoport

Olympiakos – Barcelona 0-0

Sporting – Juventus 1-1 (1:0)
Gólszerzők: Cesar (20.), ill. Higuain (79.)

Erős kezdőt küldött a pályára Valverde, a Barca mégis csak egy unalmas gól nélküli döntetlent játszott Görögországban. Ezzel a katalán óriás továbbjutása még nem hivatalos. Szintén meglepetést okozott a Sporting CP, mely pontot csent a torinóiaktól. A Juve a hajrára fordulva tudott csak egyenlíteni. Ezáltal ebben a csoportban sem dőlt még el semmi.

Íme a csoportok aktuális állása féltávnál

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 01. 85728

A góllövőlista élmezőnye

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 01. 85811