Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “A Real Madrid nincs krízisben!”

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidnae a Tottenham elleni megsemmisítőnek tűnő 3:1-es vereség ellenére sem érzi úgy, hogy csapata bármilyen válságban is lenne.

(Kép: mara.com)

8 pontos bajnoki hátrány a Barca mögött, hétvégi blama a Girona otthonában, legutóbb pedig sima vereség a Tottenham ellen. Egyértelmű, hogy a Real Madrid nincs jó formában, ám Zinedine Zidnae vezetőedző szerint azért nem érdemes krízisről beszélni!

“Nem vagyunk krízisben!” – Jelentette ki a szerdai Bl találkozót követően a francia szakember. “Nem érzem úgy, hogy könnyedén legyőztek volna bennünket! Nem volt meg a kellő szerencsénk sem a kapu előtt. A Legnagyobb problémánk pedig éppen a góllövés, erre kell megoldást találnunk. Nem igazán dolgoztunk ki lehetőségeket a kapu előtt, így pedig nem könnyű betalálni. Biztos vagyok benne, hogy fordítani tudunk a helyzeten. Most kikaptunk, gratulálnunk kell az ellenfélnek, de nem feledhetjük el, hogy hosszú még a szezon!” – Folytatta Zidane, hozzátéve, hogy azt nem is titkolja, hogy bizony mindannyian nagyon csalódottak a rossz eredmény(ek) miatt.

“Talán nem teljesítünk azon a szinten, amelyen korábban, de a futball már csak ilyen. Veszítettünk két meccset zsinórban, nem vagyunk jó formában. Most van 3-4 napunk arra, hogy rendezzük a sorokat, aztán már folytatódik is szezon.” – Tette még hozzá a blancók trénere, aki szimpatikusan elismerte, hogy a Tottenham bizony jobban futballozott szerda este csapatánál!