Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar elsírta magát a sajtótájékoztatón! – videóval

Úton a világbajnokság felé, avagy a válogatott szünetet kihasználva két vb-résztvevő csapott össze pénteken délután Franciaországban. A brazil válogatott magabiztosan győzte le Japánt, Marcelo gólja pedig Asensio hétvégi találatát juttatta az eszünkbe. A PSG sztárja Neymar büntetőt vétett, aztán javított, a mérkőzés azonban nem erről, hanem a sajtótájékoztatón történtekről marad emlékezetes.

neymar900_960px

A nyáron 222 millió euróért váltó Neymar a sajtó kereszttüzébe került az utóbbi időben, ez a nyomás pedig láthatóan kihat a labdarúgó mentális állapotára. Előbb a Cavani – Neymar konfliktus borzolta a kedélyeket, majd azt is tálalták, hogy a brazil Unai Emeryvel a csapat vezetőedzőjével is összeveszett és a brazil kapitánnyal Titével sincsen a legjobb viszonyban. Mindemellett újabb klubváltásról és a Real Madridról is olvashattunk már a héten.  A PSG játékosa megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba és a sajtó embereihez intézett beszédet.

„Azt szeretném kérni, hogy fejezzék be a rólam szóló hamis hírek gyártását. Nem szeretem az ilyen pletykákat, semmilyen probléma nincs velem a klubomnál. Minden rendben van Párizsban, nagyon boldog és motivált vagyok. Egy olyan játékos, aki mindent belead a pályán” – nyitotta gondolatmenetét Neymar a meccs utáni sajtótájékoztatóm.

„Ami igazán zavar, hogy mindenki hamis történeteket kreál rólam, az edzőmről és Cavaniról. Ezek nem valósak, egyszerűen hamisak. Nem azért vagyok a PSG-nél, hogy problémát okozzak. Tudom a szerepemet a pályán, tudom, mit kér tőlem az edzőm” – így zárta mondandóját a sztárfocista, akit Tite a Selecao szövetségi kapitánya is védelmébe vett  –  „Sokan azt mondták, hogy rossz a kapcsolatom Neymarral, de ez nem igaz. Hiába hallottuk sokszor, nem igaz a hír, hiszen vele van az egyik legjobb kapcsolatom a csapaton belül. Ezt nemcsak úgy mondom, hogy jó fejnek tűnjek, hanem tényleg így is van.”  – eztán Neymar elérzékenyült és könnyek közepette távozott a sajtószobából.

A sajtótájékoztató végén Neymárnál elreped a mécses