Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emlékeztető: Kora délután játszanak Messiék! – Pontos időpont, részletek

Nem tudjuk, hogy milyen indíttatásból, de sajnos magyar sportcsatorna nem közvetíti az argentin válogatott vendégjátékát a jövő évi Világbajnokság házigazdájánál, Oroszországban. Mi segítünk!

messi003

Ma délután 14:00 órakor (link a cikk alján) találkozik az orosz és az argentin nemzeti csapat, a moszkvai büszkeségnek számító Luzsnyiki Stadionban. A találkozó esélyese természetesen a vendég együttes lesz, amely egyébként nagyon izzadságosan, csak a hajrában tudta kicsikarni a világbajnoki szereplés jogát. Miközben tudjuk, hogy Lionel Messiék az előző Mundialon éppen csak hogy nem jutottak a csúcsra, egy hosszabbításban bekapott Mario Götze gólnak köszönhetően.

Az oroszok szépen építkeztek az elmúlt években, ám gyanítható, hogy fejlődésük elmaradt a várakozásoktól. Az oddsok egyértelműek a fogadóirodáknál is, bár az argentin győzelem még így is jól fizet, nagyjából a pénzünk 1,8-szorosát kaphatjuk vissza jelen állás szerint.

A két csapat (amióta Oroszországról beszélünk, és nem Szovjetunióról) eddig egyetlen felkészülési mérkőzésen csapott össze, még 2009-ben. Leo Messi nyolc éve hiányzott ezen a bizonyos találkozón sérülés miatt, ám egy fordulatos meccsen még így is nyerni tudtak a dél-amerikaiak.

Ez történt nyolc éve:

https://www.youtube.com/watch?v=OGetYkRX0ME

Itt tudod majd nézni a mai meccset:
http://atdhe.ru/

Balogh József