Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: brazil helyett brazilt igazolnának a PSG-ből – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint Antonio Conte nem tart igényt a címvédő londoniak brazil szélsőjére Willianre és az olasz mester már meg is találta kivel pótolna a brazil válogatott játékost.

willian

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Antonio Conte a Chelsea menedzsere már a tél folyamán megválna brazil szélsőjétől nevezetesen a Willian-től. Az olasz mester idén többnyire nem számol a kezdőben a 29 esztendső brazil válogatottal. Conte mester pedig Párizsban találta meg Willian megfelelő utódját, méghozzá a PSG játékosában Lucas Mourában a látja a megfelelő utódot.

Willian 2013 óta szerepel a Stamford Bridgen az orosz Anzhi Mahacskala együttesétől érkezett akkoriban közel 30 millió fontért. A londoni kékeknél 196 tétmérkőzésen lépett pályára és ezalatt 32 alkalommal volt eredményes, emelett két alkalommal is Premier Leauget nyert a londoni együttessel. Willian korábban megfordult a Corinthians és a Shaktar Doneck együttesében is. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 32 millió euróra taksálja.

Lucas Moura 2013 óta erősíti a párizsi együtteset, összeségében hatodik szezonját kedzte idén a PSG-ben és ezalatt 212 mérkőzésen lépett pályára a PSG együttesében és 44 alkalommal volt eredményes. Idén azonban Emery vezetőedző Neymar érkezésével még nem nevezte a kezdőbe, mindössze 72 percet töltött a pályán többnyire csereként beállva. A 25 esztendős szélső minden bizonnyal meghallgatná a londoni kékek ajánlatát és akár már a télen klubot is válthat. Lucas Moura piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 38 millió euróra taksálja.

További átigazoláis híreinket itt olvashatják (KATT)

Képek: skysport.com