Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi pletyka: Neymar visszatérne a Barcába!

A nem éppen FC Barcelona-párti Marca megszellőztette, hogy Neymar a korábbi pletykákkal-ellenpletykákkal ellentétben valóban visszavágyik a katalán sztárcsapatba.

www.goal.com

www.goal.com

A Marca az általában jól értesült La Liga szakértő, Marcos Lopez véleményére támaszkodik. A sportlap állítása szerint ugyanis a brazil csillag igazából nem csak baráti látogatás céljából utazott mostanság többször is Barcelonába. Állítólag Neymar nem csak Messiékkel találkozott, hanem olyan klubvezetőkkel is akiktől nem haraggal vált el, és a jövőben is a klubot szolgálhatják.

Az idén nyáron a PSG-hez igazoló Neymar, Marcos Lopez szerint nem érzi jól magát a francia bajnokság éllovasánál. Állítólag a technikás támadónak nem jött be a Ligue 1 színvonala és légköre. Sőt, Neymar még a csapattal sem elégedett, ugyanis nem számított rá, hogy a vele egyébként nagyon is elnéző Unai Emery vezetőedző nem tesz majd különbséget közte, és a másik frontember, Edinson Cavani között.

Lopez szerint legkésőbb az oroszországi Világbajnokság végéig szeretne megegyezni a PSG-vel és a Barcával a katalóniai visszatérésével kapcsolatban, és az sem fogja majd zavarni, ha továbbra is Lionel Messi árnyékában kell lennie még egy ideig.

Balogh József