Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hogy került Iniesta kezébe egy Haladás mez!?

NB I-es csapat mezével pózolt Andrés Iniesta, az FC Barcelona klasszis középpályása. Na de hogyan jött ez az egész és mi köze a spanyolnak a szombathelyi csapathoz? A válasz roppant egyszerű, ha látjuk az összefüggéseket.

Névtelen-1

A 33 esztendős labdarúgó egyik kedvelt és látogatott barcelonai étterme a Futballárium, mely a szombathelyi születésű magyar étteremtulajdonos Büki Péter tulajdonosa. A hely többek között forgalmazza a világbajnok középpályás borászatának a termékeit, a vendéglátós üzletember és Iniesta között pedig baráti kapcsolat húzódik. Andrés tisztában van vele, hogy barátja nagy Haladás szurkoló és ilyen vagy olyan úton módon, de arról is tud, hogy a magyar csapat nem áll jól az NB I-ben.

A Barca csapatkapitánya dedikált egy Haladás mezt, melyre a következő üzenetet címezte barátjának – “Péter, remélem nem estek ki!”

Mint ismeretes a szombathelyi gárda kieső helyen áll, hátránya a már bennmaradást érő Balmazújvárossal szemben öt pontos. A szezonból még rengeteg van vissza, az edzőváltás mellett pedig hamarosan új stadionjában fogadhatja az ellenfeleket a zöld-fehér együttes.