Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rendkívül sportszerűtlenül nyilatkozott a városi riválisról Pogba

A Manchester United klasszisa, Paul Pogba arról beszélt a BBC kamerái előtt, hogy mennyire megnehezítik csapata dolgát a sérülések, és ezen a ponton olyan mondat hagyta el a száját a városi rivális, listavezető Manchester City kapcsán, amelyet sportembertől nemigen hallani…

pogbamirror(Fotó: Getty Images)

“Egyszer ők is elkezdenek majd botladozni remélhetőleg. Tudom, nem szép ilyet mondani, de remélem, hogy náluk is lesz egy-két komolyabb sérülés, csakúgy, mint nálunk. Mert nálunk rendszeresen sérülnek meg kulcsjátékosok és hagynak ki fontos meccseket. Ha ez velük is megtörténik, talán kicsit más lesz a helyzet, és meggyengülnek ők is” mondta a BBC Football Focus című műsorában a francia klasszis.

Elvonatkoztatva a középpályás kijelentésének nyilvánvaló sportszerűtlenségétől, Pogba szavai azért is csengenek különösen furán, mert ő maga is megtapasztalhatta nemrég, milyen is kellemetlen sérülésből visszatérni több hónap után… Arról nem is beszélve, hogy a kékektől a nyáron egy vagyonért szerződtetett Benjamin Mendy az egész idényre kidőlt, de Agüero, Kompany és Stones is küszködött kisebb-nagyobb problémákkal a kulcsemberek közül, nem beszélve Ederson kapus horrorsérüléséről a Manéval történt ütközést követően.

A United egyébként ma este vív rangadót az Arsenal ellen, egy győzelemmel is csak öt pontra közelíthetnék meg ideiglenesen a holnap a West Hamet fogadó City-t.