Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb: ők a favoritok Messi szerint

Argentína Lionel Messi irányításával kijutott a 2018-as oroszországi világbajnokságra. Már a csoportok sorsolásán is túl vagyunk, melynek okán a Barcelona sztárja is megszólalt, hogy szerinte kik a legnagyobb esélyesek elnyerni a vb-trófeát.

messi-cropped_19bigv200cf1l16qd6g31wanrp

Forrás: fourfourtwo.com

Messiéknek is sikerült kvalifikálniuk magukat a 2018-as vb-re, és az argentin a sorsolás utáni várakozásairól nyilatkozott a TyC Sports argentin televízió csatornának. Elmondása szerint nem Argentína a favorit a torna megnyerésére.

“Jelenleg Brazília, Németország, Franciaország és Spanyolország válogatottja is jobb mint a miénk. Ott van Olaszország példája, akik nélkül nem nagyon tudtunk volna elképzelni egy vb-t, és mi is megszenvedtünk a kijutásért.” 

Ahogy a múlt heti sorsolásból kiderült, az argentin válogatott Izlanddal, Horvátországgal és Nigériával került egy csoportba. Messi a jövőbeli ellenfelekről is elmondta a véleményét az interjúban.

“Izland nagyon erős, masszív ellenfél, viszont a Horvátország ellen talán több esélyünk lesz. Nigéria nagy kérdőjel a számomra, ugyanis képesek sok gólt is lőni egy meccsen, és teljesen szétesni is.”