Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR: “A fiam azt mondta, jobb lesz nálam!”

Cristiano Ronaldo nem meglepő módon boldogon állt az újságírók rendelkezésére azt követően, hogy elnyerte ötödik Aranylabdáját.

(Kép: Real Madrid Twitter)

“Mindig is arról álmodtam, hogy Aranylabdát nyerjek. Az elsőt még nehezen hittem el, de utána már úgy gondoltam, hogy nem lehetetlen a következő.” – Így Cristiano Ronaldo az Eiffel-torony árnyékában a korábbi Premier League-játékos, jelenleg televíziós szakértőként dolgozó David Ginolának adott exkluzív interjújában.

Nem igazán gondolok arra, hogy az emberek a Barcelonával hasonlítgatnak minket, engem pedig Lionel Messivel. Persze nem azt akarom mondani, hogy ez a tudat nem jut eszembe, de a motivációm belülről fakad. Mindig jobb és jobb szeretnék lenni az aktuális önmagamnál! Győzni akarok, a legjobb lenni, ezért harcolok nap mint nap!” – Folytatta a Real klasszisa, ezen a ponton megjegyezve azt is, hogy úgy érzi, motivációja nem csökken, persze ez egy napon nem lesz így: “Egyszer eljön az a nap, hogy nem érzem motiváltnak magam. De ez még nem most lesz! Jól érzem magam, fizikálisan is nagyszerű passzban vagyok. Meglátjuk hogyan alakul majd a jövő! Most például nem tudom azt mondani, hogy a visszavonulásom után edzőként fogok dolgozni… Természetesen ez még megváltozhat addig. Annyit elmondhatok, hogy karrierem után új dolgokat szeretnék kipróbálni!”

Az immáron ötszörös Aranylabdás portugál zseni egy nem akármilyen mondattal zárta a beszélgetést: “A fiamban egy kicsit önmagamat is látom, és nem csak azért, mert én vagyok az apja. Legutóbb azt mondta nekem, hogy ‘jobb lesz nálam, és Aranylabdát fog nyerni’ – Pont ilyen voltam én is gyerekként!”