Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Igent mondott a Barca kiszemeltje!

A télen komoly változások következhetnek be az az FC Barcelona keretében. A klubvezetés középső védő, irányító középpályás és támadó középpályás poszton is erősítene a tavaszi folytatásra. A Diario Sport értesülései szerint a katalán sztárcsapat előrehaladott tárgyalásokat folytat Brazíliában, így a német válogatott Leon Goretzka helyett a Selecao egyik ékköve érkezhet.

3reproducao4

Xavi és Iniesta utódjait keresi az FC Barcelona, így is szólhatna a hirdetmény a sportújságok adok-veszek rovatában. Sokáig úgy hírlett, hogy a Schalke 04 játékmestere lehet a befutó, a legfrissebb hírek szerint viszont a  friss Libertadores Kupa-győztes Arthur az, akivel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a katalánok. Olyannyira, hogy a Klub-vb elődöntőjére készülő 21 esztendős irányító állítólag már igent is mondott az FC Barcelona ajánlatára és nagyon várja az európai pályafutása kezdetét, mely csak azon áll vagy bukik, hogy a Gremio és a katalán óriás miként tud megállapodni.

A 21 esztendős játékos idén robbant be a köztudatba, eddigi profi pályafutása során 40 tétmérkőzésen játszott nevelőegyüttese a Gremio első csapatában. A felek között 2019 nyaráig szóló kontraktus szabja a gátat a barcelonai szerepvállalás előtt, ám van az a pénz, ami ezen segíthet. Arthur piaci értéke már így is 14 millió euró, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a klubok közötti licitálás eredmény gyanánt.

Ha valaki, így főként a katalán szurkolók szeretnék megnézni, hogy a klubvezetés kis is nézett ki magának, akkor a Klub-vb elődöntőjét ajánljuk mindenkinek.

Az elődöntő programja

dec. 12. 18:00 Gremio Porto Alegre – Pachuca
dec. 13. 18:00 Al-Jazira Club – Real Madrid