Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Közvetlen ellenfelét győzte le a Girona – videóval

A La Liga 15. fordulójának zárómérkőzésén az Espanyol és a Girona találkozott egymással egy kis katalán ragadó keretein belül. A barcelonaiak nem a legjobb formájukban játszottak, amit kihasznált a Girona, és meg is nyerte a mérkőzést. A forduló összegzése a meccs összefoglalója alatt olvasható!

w_900x700_11224720_b3z6352

Forrás: laliga.es

Egy ideig nem bírt egymással az Espanyol és a Girona, habár a vendég csapatnak volt több helyzete. Az góljuk azonban csak a hosszabbítás első percében érkezett. Borja Garcia szöglete után egy kisebb kavarodás alakult ki a kapu előtt, de végül David Timor elé került a labda, aki ellőtte a kapus mellett a hálóba. A második félidőben inkább az Espanyol támadott, de egyik lehetőség sem volt igazán ígéretes. A Girona ráadásul a 91. percben még növelhette is volna az előnyét, amikor Cristian Portu ragyogóan jutott át a védőkön, de a labda a felső lécről pattant vissza. Viszont az az egyetlen gól is a győzelemhez.

Espanyol – Girona: 0-1 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Timor (45+1.)
Sárga lap:
Granero (65.) ill. Timor (58.), Stuani (59.), Pins (80.)
Kiállítás: – ill. –

A spanyol bajnokság 15. fordulójában talán a legnagyobb meglepetése az volt, hogy a szezonban eddig szenvedő Real Madrid egy félidő alatt legálázta a Sevillát. A listavezető Barcelona sokáig nem bírt a Villarreallal, de aztán Raba jogos kiállításával, emberelőnyben már könnyedén hozták el a három pontot a La Ceramica stadionból. Az Atletico Madrid a Betist győzte egyetlen góllal, de ez is elég volt ahhoz, hogy a tabellán a városi rivális előtt maradjanak. A második helyen álló Valencia is hozta a kötelező győzelmet a Celta Vigo ellen.

A tabella állása a 15. forduló után:

Névtelen