Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megjelent a Tsubasa kapitány játék változata!

Generációk nőttek fel Takashi Jóicsi anime-sorozatán, melynek főszerepében a fiktív futballsztár, Tsubasa Ozora áll. Tsubasa egy átlag japán srácból válik a felkelő nap országának világbajnok csapatkapitányává (reális, nem?), és járja be a világ különböző híres klubjait. A ’80-as évek legendás sorozatát a – KLab fejlesztőcsapatának hála – most már Androidon és iOS-en is újra átélhetjük…

tsubasa_game

A játék kezelőfelülete, amely természetesen angolul is elérhető…

A játék – a legtöbb hasonló tematikájú társához hasonlóan – lehetőséget ad nekünk, hogy egy saját csapatot hozzunk létre a Tsubasa kapitány univerzumának játékosaiból, akiket kedvünkre fejleszthetünk, illetve ruházhatunk fel különleges képességekkel.

Megtalálható benne maga a sorozat története is, melyet interaktív módon saját csapatunkat vezetve élhetünk át, illetve játszhatunk más játékosok ellen is a világhálón.

A játék irányítása üthet el talán egy kissé a megszokottól: ne várjunk valós idejű reakciókat, inkább fogjuk fel egy körökre osztott szerepjátékként. Másik érdekesség, hogy a felállások a ’80-as években bevett formációkat fedik le, szóval nem lesz 4-3-3-as, meg 4-2-3-1-es a hadrend a Nankatsunál, hanem sokkal orrnehezebb struktúrákban fogunk kifutni a zöld gyepre.

A játék Androidon (ITT) és iOS-en (ITT) is ingyenesen elérhető. Te hány gólt fogsz a vb-döntőn beverni a méltán híres tigris-rúgással?

Írta: Wernigg Márton