Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép: az Inter két játékost igazolna a télen! – sajtóhír

A nyáron a római farkasoktól érkezett sikeredző Luciano Spalletti irányítása alatt a milánói Inter sokáig veretlenül állt a bajnokságban, de a legutóbbi fordulóban éppen hazai pályán szenvedtek elsőször vereséget a milánóiak, az Udinese együttesétől. Spalletti pedig már a tél folyamán újabb erősítéseket tervez, két komoly érkező lehet januárban.

inter

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az olasz élvonalban érdekelt Inter Milano együttese a téli átigazolási szezonban két játékost is szerződtetni szeretne. A milánóiak kiszemeltje a Manchester United örmény válogatott labdarúgója Henrik Mkhitaryan akinek a hírek szerint nagyon megromlott a viszonya Jose Mourinho vezetőedzővel, az örmény pedig akár már a tél folyamán távozhat az a vörös ördögöktől. Mkhitaryan 2016 nyarán szerződött Manchesterbe 30 millió fontért.

A milánóiak másik kiszemeltje a PSG kegyvesztett argentin válogatott középpályása Javier Pastore. A kék-feketék már korábban is szerződtetni szerették volna az argentin klasszist, miután a 28 esztendős középpályás Neymar érkezése után egyre kevesebb lehetőséget kap Emery vezetőedzőtől. Pastore 2011-ben érkezett a francia fővárosba az olasz Palermo együttesétől és most újra visszatérhet Olaszországba. Pastore összesen 236 mérkőzésen lépett pályára eddig a PSG színeiben és ezalatt 42 gólt és 53 gólpasszt jegyzett.

A hírek szerint az Inter vezetősége ezúttal biztosra menne és először csak kölcsönszerződés keretében szerződtetnék a két kiszemeltet.

Képek: skysports.com