Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Profitálhat-e Szalai Wagner távozásából?

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Bayer München leigazolta Sandr Wagnert a Hoffenheimtől. Mivel így elvesztették első számú csatárukat, eljöhet Szalai Ádám ideje a csapatban. 

Szalai_Hoffenheim

Forrás: achtzehn99.de

Szalai Ádám lehet a nagy nyertese a Wagner-üzletnek? A német Kicker sportlap szerint a magyar válogatott játékosnak nagy szerep juthat a Hoffenheimnél Wagner távozása után, mivel a jelenlegi állás szerint nem fognak a télen csatárt igazolni, amit a klub sportigazgatója, Alexander Rosen meg is erősített.

“Hamar egyértelművé vált, hogy nem fogjuk helyettesíteni Wagnert, mert a posztján vannak ugyanolyan profi játékosok. Uth szerződése a szezon végén lejár, de hosszabbítani fog velünk.”

A Kicker véleménye szerint így, hogy nem lesz új csatár a csapatnál, Szalai Ádám sokkal több lehetőséghez fog jutni a szezon hátralévő felében. A lap dicsérte is a magyar játékost, miszerint erős testalkarú csatár, aki nagyon jól fejel, és ezekkel az erényekkel sokkal több szerephez juthat majd a Hoffenheimnél, azonban csapattársai, Gnabry, Uth és Andrej Kramaric is nagyon jól teljesítenek eddig.

Szalai a szezon eddigi részében szinte végig sérült volt, így csak 5 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában. Még a magyar válogatott Lettország elleni világbajnoki selejtező mérkőzésén sérült meg, és csak novemberben tért vissza a Hamburg elleni bajnokin.