Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea is érdeklődik a Celtic sztárja iránt! – sajtóhír

A Premier League címvédője a Chelsea is érdeklődik a Celtic fiatal tehetsége iránt, aki remek formában szerepel a skót együttesnél. A londoni kékek azonban nem az egyetlen érdeklődők a játékos iránt. 

9eEyKoaRRP7WNYRG5gcw_GettyImages-899729692

Angol sajtóértesülések szerint a Premier Leauge-ben címvédő Chelsea is érdeklődik a skót bajnok Celtic francia tehetsége Moussa Dembelé iránt. A londoni kékek azonban nem az egyetlen érdeklődők a fiatal tehetség iránt, korábban a Brighton is komoly érdeklődést mutatott a 21 esztendős francia iránt.

Dembelé az előző szezonban érkezett a skót bajnokhoz és kiváló statisztikai mutatókkal zárta az előző szezont és az idén is remek formát mutat a fiatal tehetség, ez pedig Antonio Conté figyelmét is felkeltette. A fiatal francia a Celtic együttesében összesen 70 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve és 40 gólig jutott. Az idei szezonban 21 mérkőzésen 8 gólt szerzett. Dembelé korábban már játszott Angliában a Fulham együttesében, onnan került Skóciába. A 2013/14-es szezonban a PL-ben is bemutatkozhatott a Fulham színeiben, de nem sikerült a bentmaradniuk az élvonalban.

A 21 esztendős támadó szerződése eredetileg 2020-ig érvényes a skót együtteshez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 5 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashajták

Kép: skysports.com