Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: új szerződést írt alá az ifjú védő! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy új szerződést írt alá a fiatal dán válogatott középhátvéd, nevezetesen Andreas Christensen… 

christensen-commits-.img

Andreas Christensen egy új, négy és fél esztendőre szóló kontraktust írt alá az Antonio Conte által irányított Chelsea-vel – írja a londoni kékek honlapja. A még mindig rendkívül fiatal dán válogatott védő tavaly nyáron két év után tért vissza a Chelsea-hez, aki ugyebár 2015-2017-ig a Borussia Mönchengladbachnál volt kölcsönbe. 

Andreas Christensen számára kétségtelenül jót tettek a Gladbachnál eltöltött évek. Sokan valószínűleg feltették magukban azt a kérdést, vajon marad-e a Chelsea-nél, s ha igen, akkor alapemberként számítanak-e rá vagy sem…? Az ifjú középhátvéd végül meghatározó tagja lett a londoni gárdánál az aktuális idényben, ráadásul teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz. A szezon eddigi részében 22 tétmérkőzésen lépett pályára Christensen, aki tehát teljesen megérdemelten írhatta alá új szerződését a bajnoki címvédő Chelsea-vel.. 

Németh Boldizsár