Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb támadót igazolt a Schalke! – hivatalos

Újabb támadó érkezését jelentette be a gelsenkircheni alakulat…! A Domenico Tedesco által irányított Schalke 04 hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy megszerezte a Julian Nagelsmann vezette Hoffenheim kötelékébe tartozó Mark Uth játékjogát… 

20170322-sap-Hoffenheim-Mark-Uth-Verletzung-Interview-Laenderspiele

Mark Uth szerződése a szezon végeztével lejár a Hoffenheimnél, ebből kifolyólag a nyáron ingyen csatlakozhat majd a Schalke keretéhez. A 2017/2018-as idény első felében remekül teljesítő támadó négy esztendőre szóló kontraktust írt alá újdonsült csapatával. A gelsenkircheni együttes sorra szerződteti a támadókat, hiszen ahogyan arról már beszámoltunk, Marko Pjaca kölcsönbe érkezett a Juventustól a szezon végéig (Bővebben ITT) illetve leigazolták a Nürnberg fiatal támadóját, Cedric Teuchert is. 

Mark Uth 2015 nyarán a Heerenveentől igazolt át a Hoffenheimhez. Az előző két szezonjában nem igazán megragadni a kezdőben huzamosabb ideig, s ez nem gyenge teljesítményének volt köszönhető, hanem a kisebb/nagyobb sérüléseinek. Az aktuális idényben viszont elkerülik a komolyabb problémák, s ez a gólok számában is megmutatkozik. A Bundesliga 2017/2018-as kiírás eddigi részében 16 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 9 alkalommal volt eredményes. Többek között duplázott a Bayern München ellen illetve bevette még a Dortmund vagy éppen a Leverkusen kapuját is. 

Németh Boldizsár