Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: “Coutinho nem ér 160 milliót!”

A már visszavonult játékosügynök, Josep Maria Munguella a Radio Marca megkeresésére elmondta véleményét Philippe Coutinho Barcelonába szerződéséről.

Mr. Munguella (Kép: marca.com)

“Kezdjük azzal, hogy Coutinho egy nagyszerű futballista, aki lendíteni tud majd a Barca játékán. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy 160 millió euró lenne a reális ára a piacon. Ott van például Dembélé, akiért szintén hatalmas összeget fizetett a Barca Neymar eladása után. Talán mondanom sem kell, hogy az a 140 millió euró is erősen túlzó. Ezek az összegek még annak fényében is túlzóak, hogy igazi őrület zajlik a piacon. “ – Így a már nyugdíjba vonult játékosügynök, aki aktív karrierje során például arról is nevezetes, hogy Lionel Messi felfedezője volt.

Mr. Minguella szerint egyébként a Coutinhoval felturbózott Barca nyeri majd a spanyol bajnokságot. A bajnoki versenyfutást tekintve a katalánok legnagyobb kihívója a Diego Costa és Vitolo személyében két jó játékost, igen jó áron megszerző Atlético lesz, nem pedig a Real Madrid, amelynek a korábbi játékosügynök szerint jelenleg elszállni látszik minden esélye.