Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légióssors: a válogatott támadó hosszabbított – hivatalos

Felröppentek olyan hírek, amelyek arról szóltak, a háromszoros válogatott, jelenleg lábadozó Futács Márkó kölcsönbe mehet a Hajduk Splittől, viszont szerdán hivatalossá vált, hogy marad.

futacs629

Hivatalos honlapján számolt be a Hajduk Split, hogy Futács Márkóval szerződést hosszabbítottak. Az előző évad gólkirálya így 2019-ig biztosan a horvát együttest erősíti, még akkor is, ha a napokban felröppentek olyan pletykák, miszerint a háromszoros válogatott labdarúgó kölcsönadását tervezi a spliti egyesület. A találgatásoknak szerdán vetett véget a klub. „Rettentő boldog vagyok, hogy hosszabbítottam a Hajdukkal – osztotta meg érzéseit Futács a klub honlapján. – Nagyon fontos számomra, hogy a klub kitart mellettem, amiért roppant hálás vagyok. Örülök, hogy maradok Splitben. Most már csak arra kell koncentrálnom, hogy minél előbb visszatérjek. Bízom benne, erősebb leszek, mint azelőtt valaha.”

A válogatott labdarúgó 2016 nyarán érkezett a Hajdukhoz, s rögtön első idényében gólkirály lett. Az elmúlt nyáron súlyos térdsérülést szenvedett, viszont a Split kitartott mellette, pedig a teljes őszt ki kellett hagynia az U20-as vb-bronzérmes támadónak, aki leghamarabb február végén-március elején léphet pályára ismét.

~GS~