Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Rafinha már megegyezett új klubjával!

A Mundo Deportivo ma közölte a hírt, miszerint az FC Barcelona engedélyt adott a brazil középpályásának, Rafinha Alcantaranak, hogy új csapatot keressen magának. Sőt, állítólag a még mindig sérült játékos már meg is találta új klubját.

Why Rafinha is Barcelona’s blessing In disguise (1)

A mostani szezonban még egyetlen meccsen sem léphetett pályára Rafinha, aki még tavasszal sérült meg a térdén, és azóta már több operáción is túl kellett esnie. Ennek ellenére az olasz Internazionale olyan kitartóan udvarolt a brazil légiósnak, hogy az beadta a derekát. Igaz, valószínűleg Rafinha is tisztában volt vele, hogy szinte lehetetlen feladat lett volna számára a világ egyik legerősebb csapatának kezdőjébe visszakerülni, ekkora kihagyás után.

Így hát kapóra jött számára az Inter érdeklődése. A Mundo Deportivo szerint Rafinha már mindenben megegyezett az olasz gárdával. Tehát a milánóiaknak már csak a Barcelonával kell megegyezniük. A katalán lap szerint az Inter fél évre kölcsönvenné Rafinhat, majd kölcsönös elégedettség esetén minimum 20 millió eurót fizetne a nemsokára már 25 éves középpályásért.

Balogh József