Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Védőt igazolt a PAFC – hivatalos

Folytatta téli erősítését a felcsúti Puskás AFC, amely szlovén U-válogatott védőt szerződtetett.

Klinar1200_960px

Hol vannak a magyar akadémisták, akiknek kinevelése a feladata lenne a Puskás Ferenc nevét viselő akadémiának? Merthogy újabb játékost szerződtetett Pintér Attila együttese, ezúttal egy szlovén hátvédet, aki bajnok volt az Olimpia Ljubjanával, s bemutatkozhatott hazája utánpótlás-válogatottjában is. Denis Klinar két évre írt alá a felcsútiakhoz.

A 25 esztendős labdarúgó a Rudar Velenjében nevelkedett, majd 2015-ben került az Olimpiához, amelynek színeiben rögtön az első évében bajnok lett. A szlovén élvonalban 164 bajnokin szerepelt, s kilenc góllal segítette aktuális együttesét. Ősszel mindössze három mérkőzésen kapott lehetőséget.

„Több Magyarországon futballozó játékossal is beszéltem, dicsérték az NB I-et, amely évről évre egyre színvonalasabb – megkockáztatom, erősebb a szlovén bajnokságnál. Soha nem játszottam még külföldön, és szeretem a kihívásokat, ezért döntöttem úgy, hogy a Puskás Akadémiához szerződöm. Nagyon örülök, hogy itt lehetek.” – fogalmazott a szlovén védő klubja honlapján.

Klinár a második téli érkezője a sárga-kékeknek, miután Gonzalo Vega személyében egy uruguayi támadót igazoltak a napokban.

~GS~