Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho – Real Madrid harc Neymarért!

Állítólag a Real Madrid együttese továbbra sem tett le arról, hogy ki legyen a csapat következő nagy igazolása. A „Királyiak” a spanyol sajtó szerint továbbra is szeretnék magukhoz csábítani Neymart.

neymarmourinho001

Amíg 10-20 éve még volt némi realitása (lásd Luís Figo esete), addig mára szinte elképzelhetetlenné vált, hogy az FC Barcelona és a Real Madrid közvetlenül játékost cseréljen egymással. Így talán nem is meglepő, hogy a fővárosiak kissé lenyugodtak Neymar-ügyben, amikor a brazil támadó még 2013-ban a katalánokat választotta.

Igaz, néha felbukkant a pletyka, hogy Florentino Pérez elnök egyszer majd szívesen látná hófehérmezben Neymart. Nos, úgy tűnik, hogy mivel már nem a Barca, hanem a Paris Saint-Germain alkalmazottja, már sokkal könnyebb feladatnak tűnik a Realba való szerződtetés.

Csakhogy az angliai hírek már arról szólnak, hogy a Real Madridnak komoly versenytársa lesz: José Mourinho és a Manchester United. Állítólag a portugál menedzser engedélyt kapott arra a „Vörös Ördögök” illetékeseitől, hogy licitháborúba kezdjen a „Blancókkal”, egészen 400 millió euróig.

Más kérdés, hogy a Párizsban nagy terveket szövögető Neymar mit szól az egészhez…

Balogh József