Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Áll a bál Dortmundban: hova lett Aubameyang?!

Hozza a formáját Pierre-Emerick Aubameyang. A gaboni válogatott támadó most éppen (már nem első alkalommal) azért maradt ki a Borussia Dortmund keretéből, mert fegyelmi vétséget követett el.

stögeraubameyang001

Pedig szüksége lett volna rá a Dortmundnak, ugyanis az állítólag elvágyódó csatár nélkül csak döntetlenre voltak jók hazai pályán, az ikszhalmozó Wolfsburg ellenében. A Bundesliga hétvégi fordulójának zárómeccsén a Borussia a gaboni légiós nélkül fogadta a „Farkasokat”, és bizony nem sok örömüket lelték benne.

Már a meccset megkezdő sípszó előtt a Twitteren közölte a BVB, hogy még a keretből is kirakták Aubameyangot, nem részletezett fegyelmi vétség miatt.

A Bild híre szerint Aubameyang még szombaton kihagyott egy edzést, vagy elméleti foglalkozást, amivel természetesen automatikusan kiérdemelte Peter Stöger vezetőedző dühét és büntetését. Kérdés, hogy a Kínába is csábított játékos céllal, vagy különösebb ok nélkül renitenskedik?

A szakportálok szerint Aubameyang jó eséllyel még mindig elhagyhatja januárban a Borussiát vagy Kína, vagy pedig egy Premier League-es sztárcsapat kedvéért.

Balogh József