Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembele nem sokáig állhatott a Barca rendelkezésére

Ismét rossz hírek érkeztek a Barcelona nyári rekordigazolásáról, Ousmane Dembeléről. A francia játékos tegnap este csereként lépett pályára a Real Sociedad ellen, ami után kiderült, hogy ismét megsérült, és így nem állhat a katalán klub rendelkezésére egy ideig. 

846465220.jpg.0

Forrás: barcablaugranes.com

Dembele Barcelonai karrierje eddig nem a tervek szerint alakul. A francia játékos a tegnap esti Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen combizom sérülést szenvedett, ami miatt 3-4 hetet kell majd kihagynia. A klub a közleményében a következőket fogalmazta meg:

“A tegnap esti Real Sociedad elleni mérkőzés után Dembele fájdalmat érzett a bal combjában, a tesztek pedig megerősítették, hogy a combhajlító izma sérült meg, ez viszont nem érinti a korábban megműtött részét a combjának. A sérülés miatt körülbelül 3-4 hétig nem játszhat.”

A francia szélső a szezon elején már egyszer megsérült, és akkor majdnem 4 hónapot kellett kihagynia. Dembele a nyáron érkezett a Barcelonához, akkor még klubrekordnak számító 105 millió euróért, de eddig mindössze 4 meccsen lépett pályára.