Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesteri belharc a Ligue 1 sztárjáért – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokság két manchesteri topklubja a Manchester United és a Manchester City is szemet vetett a Nice játékosára, és szerződtetni szeretnék már most télen.

DT6QksbX0AA9imE

Angol sajtóhírek szerint a PL-ben szereplő manchesteri gárdák komoly érdeklődést mutatnak a Nice 26 esztendős elefántcsontparti középpályása Jean-Michel Seri játékjoga iránt. Korábban a legnagyobb kérő Guardiola Cityje volt a Nice játékosáért, azonban José Mourinho is beszállt a licitbe és egy közel 50 milliós ajánlatot készül tenni a francia csapatnak a játékosért. A Daily Mirror értesülése szerint azonban van egy harmadik angol gárda is a képben, méghozzá az utóbbi időben remek formát mutató Liverpool. Jürgen Klopp is szívesen látná az elefántcsontparti játékost csapatában. A játékost tavaly nyáron a Barcelona együttesével is szóba hozták azonban az utolsó pillanatokban meghiúsult a transzfer.

Seri 2015 óta szerepel a Nice együttesében és ezalatt 92 mérkőzésen jutott szóhoz a francia egyesületben és 11 gólig jutott. Korábban a portugál Pacos Ferreira együttesében futballozott két szezonon keresztül és 68 mérkőzésen három gól volt a mérlege.

A 26 esztendős válogatott középpályás szerződése 2019. nyaráig érvényes a Nice együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 25 millió euróra taksálja.