Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolból igazolna támadót Szalai Ádám csapata

Egybehangzó angol és német sajtóhírek szerint, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim együttese a Liverpool elfeledett támadóját, Lazar Markovic-ot igazolná le. A transzferre még a januári átigazolási időszakban sor kerülhet.

skysports-lazar-markovic-liverpool-fiorentina_4030984

(kép forrása: skysports.com)

Julian Nagelsmann együttese igencsak foghíjas a támadószekcióját illetően. A csapat elsőszámú csatára, Sandro Wagner a Bayern Münchenhez igazolt, míg fiatal tehetségük Philipp Ochs a Bochum-ot fogja erősíteni a szezon hátralevő részében.

Ebből kifolyólag már a télen bővítenék a keretet, hiszen a Bundesligában jelenleg 7. helyen lévő Hoffenheim, jó eséllyel pályázik a Bajnokok Ligája indulásra is.

A kitűzött célok megvalósításának az érdekében került a képbe Lazar Markovic. A 24 esztendős szélső a Liverpool keretét erősíti, de tulajdonképp teljesen megfeledkeztek már róla. Jürgen Klopp abszolút nem számol vele, idén még nem is játszott a vörösök felnőtt együttesében.

A 22-szeres szerb válogatott támadó számára mindenképp alkalmas lenne a váltás. A különböző portálok szerint a Hoffenheim egy ideális csapat lehet Markovic-nak, ahol kisebb nyomás alatt, újra feltudná magát építeni.

Piaci értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra teszi, de nem kizárt, hogy ennél kisebb összegért is mozdítható lenne a játékos.

Szerző: Báló Bence