Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Közel a megyegyezés a harmadik téli igazolással

Philippe Coutinho akár már ma este debütálhat az Espanyol elleni kupameccsen, ahogyan Yerry Mina bemutatkozása is bármelyik meccsen bekövetkezhet. Mindkét játékos ott van egyébként az esti meccskeretben. Ők ketten az FC Barcelona eddigi téli szerzeményei. A katalán klubvezetés itt azonban nem áll meg, a spanyol Mundo Deportivo úgy tudja, hogy küszöbön van a harmadik téli igazolással is a megegyezés. 

2017-24U24-19-BallouTabla-1280x553

Nem kell újabb sztárigazolásra gondolni, inkább egy olyasfajta hosszútávú befektetésre. Az MLS-ben szereplő Montreal Impact 18 esztendős középpályása Ballou Tabla ugyanis felkeltette a katalánok érdeklődését. Az elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező kanadai utánpótlás-válogatott játékos az idén robbant be a köztudatba és a Barca mellett a Chelsea játékosmegfigyelőinek is felkeltette a figyelmét.

Az MLS 2017-es szezonjában 21 bajnokin 1143 játékpercet kapott, melyet kiváló játékkal és 2 gól mellett 2 gólpasszal hálált meg. Szerződése a 2018-as naptári év végéig közi a Montreal csapatához, mely minden bizonnyal elengedné ifjú tehetségét, aki élete lehetősége előtt állhat. A spanyol újságírók megemlítik, hogy Ballou minden bizonnyal nem az első csapathoz csatlakozna, hanem első ízben a másodosztályban a bennmaradásért küzdő Barca B-ben kapna szerepet. Úgy vélik, a 18 esztendős tehetség hamarosan szignózhatja is szerződését.