Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Négy játékossal kezdődtek meg ma a tárgyalások! – sajtóhír

A Bundesliga listavezetőjénél manapság akad kérdőjel bőven: hosszabbítanak-e Robbennel és Ribéryvel? Nem sínyli majd meg az öltöző Rafinha távozását? Ki lesz az új cserekeapus, ha Ulreich szerződése lejár? A SportBild értesülései szerint ezen kérdésekre kaphatunk választ rövidesen…

rafinha_robben_ribery

Rafinha, Robben és Ribéry mindhárman a Bayern öltözőjének meghatározó egyéniségének számítanak (kép forrása: sportbild.de)

Arjen Robben

A holland klasszis 34 esztendős korát meghazudtolva kirobbanó (kiRobbenő?) formában játszik, és az utóbbi időben a sérülések is elkerülték, így a Bayern az ő szerződését várhatóan egy évvel fogja megtoldani.

Franck Ribéry

A csapat francia támadóját ugyan elkerülte a formahanyatlás, fizikuma már nem teszi lehetővé azt, hogy hosszabb távon számoljanak vele, így a klub vezetősége csak abban az esetben hajlandó meghosszabbítani idén nyáron lejáró kontraktusát, ha Ribéry belenyugszik abba, hogy Kingsley Coman cseréje lehet csupán…

Rafinha

A brazil mókamester már korábban engedélyt kért a klubtól a távozásra, hiszen mostantól családja körében szeretne élni Brazíliában. Ennek ellenére a Bild úgy tudja, hogy a Bayern meg fogja kísérelni meghosszabbítani az ő szerződését is. Rafinha maradása esetén is minden bizonnyal Joshua Kimmich cseréje maradna.

Sven Ulreich

A másik Neuer szezonbéli teljesítménye olyannyira meggyőzte Uli Hoeneß-éket, hogy szükség esetén akár több esztendőt is hozzácsapnának szolgálati idejéhez. Az ő maradása a hírek szerint igen valószínű, ugyanis családja kitűnően érzi magát Münchenben, és eszük ágában sincs éppen most elköltözni.

Írta: Wernigg Márton