Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Laporte érkeztével minden bizonnyal távozik a ManCity védője – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Premier Leauge-ben toronymagasan vezető Manchester City védője minden bizonnyal távozik Aymoric Laporte érkeztével.

DU4qUvJXUAA2JnA

Sajtóértesülések szerint az Everton nagyon közel áll ahhoz, hogy kölcsönbe megszerezze a Manchester City 26 esztendős francia válogatott védőjét Eliaqium Mangalát. A legfrisebb hírek szerint a francia válogatott védő a szezon végéig kerülhet kölcsönbe a liverpooli kékekhez, miután a City rekordnak számító 65 millió euróért szerződtette a Bilbao kiválóságát Aymeric Laportét, ezzel pedig Mangala egyre kevesebb lehetőséghez jutna a PL listavezetőjénél.

Mangala nagy reményekkel igazolt a Manchester City együtteséhez még 2014 nyarán a portugál FC Porto együttesétől 31,8 millió fontért. A manchesterei klubnál összesen 79 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve, legutóbbi szezonban a La Ligában szereplő Valencia együttesében futballozott kölcsönben. Mangala korábban a belga Standard Liége valamint a portugál FC Porto együttesében is megfordult.

A francia válogatott védő szerződése 2019-ig érvényes a manchesteri együtteshez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 15 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com