Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real az egyetlen topklub, amely nem igazolt télen

Azt nehéz lenne vitatni, hogy a Zidane-éra legnagyobb krízise van jelenleg a Real Madridnál, ám a királyiak ennek ellenére nem gondolták, hogy új játékosokkal lehetne ezt megoldani, és egyedüli topklubként senkit nem igazoltak a téli transzferidőszakban. 

florentino-perez-zinedine-zidane-audi_15_970x597

Forrás: diariogoal.com

Míg Európa legnagyobb klubjai azon voltak a téli átigazolási időszakban, hogy a legnagyobb nevekkel erősítsék meg a csapatukat, addig a Real Madrid és Florentino Perez csekkfüzete zárva maradt, pedig a királyiaknál nagyon is elkélne a segítség. A Real Madrid esélyei a bajnokságra már elszálltak, kiestek a Király-kupából, és már csak a Bajnokok Ligája maradt nekik, ám ott meg a felturbózott PSG-vel kell megküzdeniük a továbbjutásért. Ha csak a közvetlen riválist nézzük, a Barcelona a klub történetének legdrágább igazolását hajtotta végre Philippe Coutinho megvásárlásával, de az Atletico is erősödött, hogy végre lezárhatták Diego Costa leigazolását. Ha az európai ellenfeleket nézzük, a Chelsea, a United, a City is elhozott egy-egy nagy nevet vagy kifizetett egy nagyobb összeget.

Mindeközben a spanyol Marca összeszedte, hogy 40 játékos neve merült fel az átigazolási időszakban a Real Madriddal kapcsolatban, amelyek, mint most már kiderült, mind csak spekulációk és pletykák voltak. Kérdés, hogy a régen rekordösszegű igazolásairól híres Florentino Perez elengedi-e a klub friss igazoláspolitikáját, és hajlandó-e nagyobb összegeket fizetni játékosokért? A spanyol sajtóban jelenleg Mauro Icardi neve pörög a legjobban, akiért a nyáron ajánlatot tehet a klub. Viszont ha abból a 40 játékosból indulunk ki, akikről cikkeztek a lapok, akkor ezeknek a híreknek sem szabad túl sok alapot adni.