Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte egyre jobban aggódik Morata miatt!

Antonio Conte a Chelsea menedzsere a hétfői WBA előtti bajnoki mérkőzést megelőzően állt a sajtó rendelkezésére, ahol nagy hiányzójáról Alvaro Morataról osztott meg híreket.

6310744581

A spanyol csatár hátsérülés miatt biztos, hogy nem lesz ott a hétfői bajnoki, ráadásul Contenak fogalma sincs, hogy mikor térhet vissza a játékosa:

“Egyfolytában a rossz eredményeinkről beszélnek, de azt elfelejtik, hogy nem vagyunk, ám könnyű helyzetben. Morata egy nagyon fontos játékos a csapat számára és már régóta nem áll rendelkezésre. Ráadásul nem is tudom, hogy mikor fog következőleg.”

“Egyszerűen egyelőre nem tudjuk megtalálni a sérülésének az okát. Ha azt kérdezik tőlem, hogy mennyi ideig lesz még távol arra nem tudok válaszolni. Lehet néhány nap, hét, hónap, de az is lehet, hogy az egész szezonban nem lép már pályára.”

Így kezd körvonalazódni, Conte az a törekvése, hogy megszerezte Olivier Giroudot az Arsenáltól, mivel ezek szerint sokkal komolyabb a baj a spanyollal mint azt előzetesen várni lehetett.

Az is elképzelhető, hogy a Barcelona elleni BL nyolcaddöntőt is ki kell hagynia a csatárnak, ami még nagyobb csapás lenne a londoni kékek számára. A Chelsea mint köztudott febrár 20-án fogadja a spanyol gigászt a Stamford Bridgen.