Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiakadtak Morata miatt a Chelsea szurkolók

A Chelsea spanyol csatára, Alvaro Morata jelenleg is sérült, amit a csapat menedzsere, Antonio Conte is megerősített. Morata azonban a felesége által kiposztolt videón elég egészségesnek tűnt, ami miatt ki is akadtak a londoni kékek szurkolói. 

DV0qRtaWsAE3DE-

Forrás: Daily Mirror Twitter

A videót azóta már törölték, de Alvaro Morata felesége tegnap arról posztolt egy videót, ahogy a játékossal táncolnak, és közben emelgeti is a lányt. Moratának hátproblémái vannak, ami miatt nem léphetett pályára a Premier League-ben egy meccsen, sem két kupamérkőzésen, és játéka a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn is kétséges. A csapat menedzsere, Antonio Conte egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy fogalma sincs arról, hogy mikor fog felépülni a spanyol csatár, ezért a videó nagy felháborodást váltott ki a Chelsea szurkolói körében, aminek a poszt alatt hangot is adtak. A drukkerek szerint a játékos nem elég elkötelezett  a csapat felé, és nem értik, miért táncolgat, amikor komoly hátsérülése van.

Morata a poszt alatt válaszolt a dühös szurkolóknak, hogy egy régi videót töltött fel a felesége, és ott lesz a pályán a West Brom ellen. Conte a meccs előtti sajtótájékoztatón azonban még azt mondta, hogy nem játszhat még a spanyol csatár a PL-ben, és azt sem erősítette meg, hogy a Barca ellen ott lesz-e.