Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bordeaux: a szezon végén távozik az Arsenal kiszemeltje

A korábbi brazil utánpótlás válogatott Malcom állítólag már januárban is közel volt a távozáshoz, ám a 20 éves támadó végül maradt a Girondins Bordeaux csapatánál.

neymar_malcom

A transfermarkt.de által 30 millió euró értékűre becsült Malcom már tavaly nyáron szeretett volna előre lépni, ám a Bordeaux illetékesei ragaszkodtak hozzá még egy idényre. Most azonban az Arsenal és a Tottenham által is kiszemelt brazil jobbszélső ígéretet kapott a klubja vezetőitől, hogy 2021-ig érvényes szerződése ellenére hajlandóak megválni tőle, természetesen megfelelő árajánlat ellenében.

„Már elmondtam, hogy ezen a télen új kihívások érdekeltek, de emlékeznem kellett arra is, hogy a Bordeaux sokat segített nekem. A Bordeaux-nál most van időm kiválasztani a jövendőbeli klubomat. A következő három-négy három hónapban eldől minden. Igen, a Bordeaux megígérte nekem, hogy júniusban mehetek. Elhagyom Bordeaux-t.”

– nyilatkozta Malcom egy brazil lapnak.

A Bordeaux-t 2016 januárja óta erősítő Malcom eddig huszonhét meccsen nyolc gólt és hét gólpasszt íratott fel a neve mellé.

Balogh József