Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Gea hosszú távú tervei

A nemzetközi sportsajtó nagyon szeretné, ha David de Gea távozása még napirenden volna egy darabig – a spanyol kapus azonban lehet, hogy csalódást okoz majd.

Kép: Youtube

Kép: Youtube

2015-ben nagyon közel járt ahhoz David de Gea, hogy elhagyja a Manchester Unitedet és a Real Madridhoz szerződjön. Akkor nem sokon múlt hogy az üzletet az utolsó pillanatokban megkössék, ám végül mindenki maradt a helyén.

Florentino Perez hosszú évek óta próbál szerződtetni egy sztárkapust, hatalmas pénzekért (akár 85 millió eurót sem sajnálna), ám egyelőre nem járt sikerrel. De Gea mellett manapság Courtois az egyik legnépszerűbb jelölt, akire a hírek szerint rá is mozdul majd a Real a nyáron.

Courtois mellett szól még az is, hogy brit források szerint de Geának esze ágában sincs elhagyni a Vörös ördögöket – sőt, akár hosszabbítana is. A 27 éves kapus állítólag remekül érzi magát a Unitednél és csábító számára a gondolat, hogy a klub valaha volt egyik legtöbb időt ott töltő játékosa legyen.

De Gea természetesen ködösít. Nyilatkozatában kiemelte, hogy most csak a jelenre koncentrál és jól érzi magát jelenlegi csapatánál.