Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új kapus után nézelődik az Arsenal – Sajtóhír

Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal együttese német sajtóhírek szerint a nyáron kapust igazolna. Az új portás, a Bayer Leverkusen együttesétől jönne.

leno

Leno szívesen próbálná ki magát másik bajnokságban. (kép: express.de)

Az „Ágyúsok” jelenlegi első számú hálóőre a 35 éves Petr Cehc, akit a teljesítménye miatt az utóbbi időkben eleget kritizáltak. Legutóbb épp most a hétvégén, hiszen az Arsenal idegenben 2:1-es vereséget szenvedett Brighton-tól, ami miatt megint elővették a cseh kapust (jogosan). Egyesek szerint Cech ideje lejárt már és sokan vérfrissítést követelnek ez a poszton (is).

Németországi hírek szerint pedig már van is jelöltje Arsene Wenger együttesének. A napvilágot látott információk alapján a Bayer Leverkusen első számú kapusát, a már a német válogatottban is szereplő Bernd Leno-t nézték ki.

A 26 esztendős portást még egy évvel ezelőtt a Real Madrid-al is szóba hozták, aki akkor elmondta, hogy szívesen váltana, azonban ez nem következett be. Leno-nak a szerződése 2020. júniusáig szól Leverkusenbe, de a gyógyszergyáriak 25 millió euróért hajlandóak lennének elengedni alapemberüket.

Báló Bence