Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Trófeát akarunk nyerni!”

Az Atlético Madrid ma este a Lokomotív Moszkva ellen lép pályára (19:00, Digi Sport 1) hazai pályán az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A madridiak középpályása Koke szerint azzal a céllal, hogy megnyerje a sorozatot.

(Kép: marca.com)

“A szezon roppant izgalmas szakaszához érkeztünk. Mindannyian jól szeretnénk teljesíteni, és nyerni egy trófeát az idényben!” – kezdte Koke az El-meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

“Készen állunk, és eltökéltek vagyunk, hogy révbe érjünk. Minden itt kezdődik! A Lokomotiv Moszkva nem lesz könnyű ellenfél, éppen ezért jól és céltudatosan kell futballoznunk.” – Folytatta a spanyol válogatott középpályás, megjegyezve azt is, hogy egyáltalán nem érzi tehernek azt, hogy az Európa-ligában kell pályára lépniük hét közben. Igaz, hogy az elmúlt években a Bajnokok ligájában voltunk érdekeltek, de ettől függetlenül csak is arra gondolunk, hogy jól szerepeljünk ebben a sorozatban, és elsőként továbbjussunk a következő körbe. A Bajnokok Ligája most a múlt!” – Így Koke, aki elmondta még, hogy úgy érzi, kezd visszatérni legjobb formájához, és kisebb-nagyobb sérülései után most már reméli, egészséges tud maradni a szezon hátralévő részére.