Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Transzferpiac: a PSG a Chelsea középpályáját gyengítené

Ugyan éppen nem szenved hiányt középpályásokból, de a hírek szerint a francia bajnokságot vezető Paris Saint-Germain kinézte magának a Chelsea középpályását, N’Golo Kantét.

kante-wins-french-award.img

Kissé öregedőben, fáradóban van a Paris Saint-Germain kerete, amelynek már csak a bajnokságra és a kupára kell koncentrálnia, lévén a héten kiesett a Bajnokok Ligájából. A francia együttes a nyáron valószínűleg komoly vérfrissítésen fog átesni, lévén már hat játékosuk is 30 felett jár.

Szinte biztosra vehető, hogy a gárda korábbi stabil védekező középpályása, Thiago Motta távozik. A korábbi olasz válogatott játékos idén már 36 esztendős lesz, és a szerződése is lejár. Az egyre gyakoribb kisebb-nagyobb sérülései pedig alig engedik játszani. A szintén már harmincas Lassana Diarra (33) januári szerződtetése pedig csak ideiglenes megoldásnak számít.

Állítólag a PSG terve az, hogy nyáron megszerezzék a Chelsea párizsi születésű szűrőjét, N’Golo Kantét. Nem lesz könnyű dolga Unai Emeryéknek, ugyanis a francia válogatott középpályás alapembernek számít a londoniaknál, igaz a „Kékek” már régebben is váltak meg fontos láncszemektől, ha kaptak egy jó ajánlatot akár Kínából, akár Párizsból.

Kanté jelenlegi szerződése 2021 nyaráig érvényes a Chelsea-vel, a transfermarkt.de pedig minimum 60 millió euróra saccolja az értékét.

Balogh József