Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Több fiatal is a klub célkeresztjében

A német Bundesliga-ban szereplő Bayern München együttese nem arról híres, hogy fiatal, a pályafutásuk elején járó játékosokat igazolna. A legfrissebb hírek viszont most több ígéretes tehetséget is emlegetnek a bajor klubbal kapcsolatban, akik a közeljövőben, akár Münchenbe tehetik át a székhelyüket.

tonali

Vajon Tonali eljut olyan szintre, mint Pirlo? 

Az első játékos, akit az értesülések szerint nagy figyelemmel követ a Bayern, az Sandro Tonali. A Brescia 17 éves tehetségéről azok már biztosan hallottak, akik az olasz utánpótlás labdarúgást nagy figyelemmel követik. Tonali-t ugyanis az új Pirlo-nak becézik, s a hozzáértők szerint minden adottsága meg is van neki ahhoz, hogy hasonló utat járjon be, mint a már visszavonult honfitársa. A fiatal kora ellenére már kétszeres U19-es válogatott középső középpályás a Brescia felnőtt csapatában is bemutatkozhatott az idei szezonban. A Serie B-ben nyolcszor léphetett pályára, s ezeken a találkozókon két gólpasszt jegyzett.

corbo

A hivatalos bejelentés még várat magára, de többek szerint Corbo már Bayern játékos.

Egy másik olasz fiatal is a bajorok radarján van, kinek a neve Gabriele Corbo. A 18 esztendős játékos a Spezia felnőtt keretének a tagja, viszont a Serie B-ben még nem léphetett pályára. A nápolyi születésű középső védőt a német sztárcsapat mellett patinás olasz klubok is figyelik, köztük a Juventus és az Inter Milan is. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy néhány médium már szinte Bayern játékosként jegyzi Corbo-t…

adrian-semper_fe3b3e9

Semper is a Bayern radarján, de érkezésére kevés az esély.

A harmadik és egyben utolsó játékos felnőtt szinten óriási tapasztalattal rendelkezik a fentebb említett két olasz fiatalhoz képest. Adrian Semper neve bizonyára sokak számára ismeretlen, viszont a 20 éves horvát kapus már kétszer a Bajnokok Ligájában is pályára léphetett. Tette mindezt a tavalyi szezonban a Dinamo Zagreb színeiben a Juventus és a Lyon ellen. Az 1-szeres U21-es horvát válogatott kapus jelenleg kölcsönben a Lokomotiv Zagreb-ban futballozik a horvát élvonalban, ahol 21 bajnokin 6-szor maradt érintetlen a hálója. Ugyanakkor a hírek szerint az ő érkezésére van a legkevesebb esély, mivel Bayern-nek Christian Früchtl személyében van egy nagyon tehetséges és fiatal kapusa.

Báló Bence