Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három hét után újraindul a görög bajnokság!

Háromhetes szünet után szombaton folytatódik a görög pontvadászat, miután az érintett élvonalbeli klubok elfogadták a kormány feltételeit jelentette be a sportminiszter-helyettes.

FBL-GRE-SUPERLEAGUE-PAOK-AEKGeorgios Vassiliadis görög sportminiszter-helyettes hivatalos közleményben jelentette be, hogy szombaton ismét újtájra indul a labda a görög bajnokságban háromhetes kényszerpihenő után, miután a 16 élvonalbeli klub elfogadta a kormány feltételeit. A miniszter-helyettes továbbá bejelentette, hogy mostantól a rendőrség csak a stadionon kívül felel a biztonságért, a létesítményen belül a kluboké a felelősség. Valamint súlyos büntetésre számíthatnak azok az együseletek, amelyet a szezon során három alkalommal is megbüntetnek a szurkolók erőszakos cselekedetei miatt, automatikus visszasorolást jelent a másodosztályba.

A bajnokságot a sportminiszter-helyettes március 12-én meghatározatlan időre függesztette fel, miután egy nappal korábban Ivan Savvidis a PAOK Szaloniki tulajdonosa az AEK Athén elleni rangadó vége előtt pisztollyal ment be a pályára, hogy számon kérje a játékvezetőn, miért nem adta meg együttese gólját lesre hivatkozva 0–0-ás állásnál.

Az ügyben jelenleg is tart a fegyelmi eljárás a PAOK, valamint a klub elnökével szemben azonban még nem született döntés.