Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Conte csak arra vár, hogy távozhasson!”

Mint ismert, a Premier League-ben bukdácsoló, mindössze az ötödik helyen szerénykedő bajnoki címvédő Chelsea-nél erősen kérdéses Antonio Conte jövője. Az olasz menedzser helyzetéről honfitársa, a “londoni kékeknél” korábban szintén dolgozó Gianluca Vialli osztott meg néhány igen érdekes gondolatot a Sky Sport Italia-nak.

(Kép: goal.com)

Vialli szerint Conte elveszítette már a lelkesedését, és nagyon rosszul érintette az is, hogy szerinte nem kapott elég anyagi támogatást az átigazolási piacon a klubtól.

“Conte alig várja, hogy távozhasson!” – Kezdte Vialli. “Nem ért egyet azzal, hogy a klub nélküle dönt játékosok eladásáról és megvételéről. Úgy vélem az az igazság, hogy a Chelsea is egy másik menedzsert keres, aki sokkal inkább ‘a klub embere’.” – Folytatta a jelenleg televíziós szakértőként dolgozó korábbi olasz labdarúgó, akinek szavaiból egyértelműen kitűnik, hogy Conte napjai meg lehetnek számlálva a Stamford Bridgen.

“Számos szerződés várja majd. Az hogy az olasz válogatottnál, vagy mondjuk a PSG-nél vállal munkát, most lényegtelen. A fő az, hogy egy olyan helyen dolgozhat majd, ahol úgy érzi, újra különleges és nagy dolgokat vihet végig!” – Tette még hozzá Vialli.