Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sajtóhír: de Geanak már csak alá kéne írnia

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United kétségkívül legnagyobb értékének, a kapus David de Geának, mindent előkészítettek az Old Traffordon, hogy aláírja új szerződését. 

de-gea

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk de a Gea a Real Madrid első számú nyári kiszemeltje kapus posztra. Ám jelenleg úgy fest, hogy a “királyi” gárda le kell mondjon a spanyol klasszisról.

Ugyanis a hírek szerint a “Vörös Ördögök” már minden előkészítettek a hosszabbításra. A szerződés további 5 évre szólna és heti 350.000 fontos fizetést jelentene napjaink egyik legjobb kapusának. Ezzel az összeggel ő lenne a United második legjobban fizetett játékosa Alexis Sanchez mögött.

Természetesen a manchesteri vezetősége azt szeretné, hogy még a közelgő Vb előtt pont, helyesebben aláírás kerüljön a szerződésre, mielőtt de Gea csatlakozna a spanyol nemzeti csapathoz. Ez már csak azért is érthető, mivel ott a keret tele van Real Madrid játékosokkal, így több mint valószínű, hogy komoly “hadjárat” indulna a kapus “elcsábításáért”.