Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nem volt könnyű beilleszkedni!”

A nyáron nagy reményekkel szerződtetett Theo Hernández a spanyol Codere megkeresésére őszintén beszélt arról, hogy miképpen is látja helyzetét a Real Madridnál.

(Kép: as.com)

A 20 éves tehetség első szezonja ugyan semmiképpen sem csalódás, viszont mindenképpen többet vártak Theo játékától a blancóknál. Theo Hernández összesen 20 találkozón szerepelt minden sorozatot figyelembe véve, és bár voltak ígéretes pillanatai, ennél talán még maga az érintett is jobb első idényt remélt.

“Az igazság az, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Jól érzem magam, a Real Madrid fantasztikus klub. Folytatni szeretném a munkát, tovább haladni előre ezen az úton. Őszintén megvallva, az elején egyáltalán nem volt könnyű a beilleszkedés, de ahogy telt az idő, egyre felszabadultabb lettem, jobban ment minden. Fejlődni szeretnék, előre lépni. A világ legnagyobb klubjában játszom, és ez szeretném ha egész életemben így is maradna!’ –  Így a francia válogatottban is bemutatkozó balhátvéd, aki élete legfontosabb pillanatának tartja, hoyg a Real Madrid hívta.

“Amikor hallottam a Real Madrid kereséséről, már rögtön tudtam a választ! Életem legkülönlegesebb pillanata volt ez. Minden percét élvezni szeretném annak, hogy itt lehetek, és a lehető legtartalmasabban kihasználni!” – Áradozott az Atléticó Madridtól szerződtetett tehetség.