Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bl: “A Roma olyan Totti nélkül, mint a Barca Messi nélkül!”

Miután az AS Roma 4:1-es hátrányból várja az FC Barcelona elleni keddi Bajnokok Ligája negyeddöntő-visszavágót, való igaz, a “farkasoknak” nagy szüksége lenne korábbi KAPITÁNYUKRA, Francesco Tottira.

(Kép: goal.com)

A rómaiak korábbi saját nevelésű klasszisa, a jelenleg utánpótlás koordinátorként a fiatalokkal dolgozó Bruno Conti szerint Francesco Totti bizony elkélne a csapatba, már csak azért is, mert Tottinak Messihez hasonló karizmája volt.

“Nehéz nélküle. Olyan ez az egész, mintha arról beszélnék, hogy Lionel Messi nem játszik többet a Barcelonában. Totti az utolsó éveiben is mindent maximálisan beleadott!” – Így ’82 világbajnoka aki természetesen a Barca elleni visszavágóval kapcsolatban is megosztott pár gondolatot.

“Hogy felállhatunk-e innen? Nagyon nehéz lesz, hiszen a Barcelona mindig kontroll alatt tudja tartani a találkozóit. Az első meccsen sokat profitáltak a hibáinkból. A világ legjobb csapata ellen játszunk, nem hibázhatunk többet. Ahogy EusebioDi Francesco is mondani fogja a fiúknak, nyugodtan és koncentráltan kell futballoznunk, nagy akarattal. Ahogy más sportágakban, úgy a futballban is sok minden változhat rövid idő alatt. Például ha a Barcelona lőne az első gólt, akkor biztosan még nagyobb magabiztossággal futballoznának!” – Vélekedett Bruno Conti.

Az AS Roma – FC Barcelona találkozót kedd este 20:45-től a Sport 1 élőben közvetíti.