Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Jobbak voltak nálunk!”

Az FC Barcelona katasztrofális római veresége után lássuk, hogyan értékelt Ernesto Valverde vezetőedző, vagy a csapatkapitány, Andrés iniesta.

(Kép: fcbarcelona.com)

“A 90 perc során végig kényelmetlenül éreztük magunkat. A Roma nagyon jól futballozott, olyannyira jól, hogy nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Agresszívak voltak, precízek, letámadtak bennünket, nem nagyon tudtunk mit kezdeni ezzel. Felvállalták a kockázatot, és ezzel valamint a letámadásukkal talán meg is leptek bennünket. Az első gólt egyértelműen erőt adott nekik, majd sorba jött a másik kettő. Sajnálom a szurkolóinkat! Mindenki számára nagy csalódás a kiesés, de fel kell eszmélnünk, és azokra a sorozatokra koncentrálni, ahol még nyerhetünk!” – Értékelte Valverde a Stadio Olimpicóban történteket.

A Barca tréneréhez hasonlóan nagy csalódásról beszélt Sergio Busquets és Andrés Iniesta is. “Nagy csapás ez a számunkra. Különösen annak tudatában, hogy az első meccsen megnyugtatónak tűnő előnyt szereztünk! Karrierem legrosszabb pillanata ez!” – Így Busqeuts, akinek mondandóját Iniesta azzal toldotta meg, hogy a találkozó nem alakult jól a számukra, ráadásul a Roma jobb volt ezen a nagyon-nagyon szomorú estén.

Érdekesség még, hogy Iniesta meccs utáni nyilatkozatában egyébként utalt arra is, hogy talán utolsó Bajnokok Ligája találkozóját játszotta, ergo távozik a nyáron?!