Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ranieri újra lehetőséget kaphat a Premier League-ben!

Claudio Ranieri talán az évtized hőstettét hajtotta végre 2016 tavaszán: megnyerte az angol bajnokságot a mindenki által lesajnált Leicester Cityvel. Azonban a következő idény már nem úgy ment, ahogy azt elvárták volna a Rókáktól, így hamar a kirúgás lett az olasz mester sorsa.

ranieri001 www.dailymail.couk

Túl sokáig azonban nem kellett unatkoznia Ranierinek, ugyanis tavaly nyáron elfogadta a francia Nantes ajánlatát. És a jelek szerint jól tette a talján mester, hogy képben maradt a futballvilágban. Az FCN folyamatosan harcban van az európai kupaindulásért, ez a szereplés pedig felkeltette állítólag több angol klub érdeklődését is.

A France Football szerint Ranieri harmadjára is lehetőséget kaphat a Premier League-ben, amelyben már most élő legendának számít a Leicesterrel elért történelmi sikernek köszönhetően. Állítólag Sam Allardyce nem érzi magát jól az Everton kispadján, mivel nem érzi sem a vezetőség, sem a szurkolók bizalmát. A hír szerint hiába szól 2019. nyaráig nantes-i szerződése Ranierinek, nem fogja visszautasítani a liverpooli kékek ajánlatát, ha azok hivatalosan is megkeresik őt.

Érdekesség, de könnyen elképzelhető, hogy nem csak az Evertonnál került képbe Ranieri, hanem a Southamptonnál is, amely szintén nem találj a továbbra sem a fonalat a múltkori edzőváltás óta. Mint ismert, pár hete Mark Hughes érkezett Mauricio Pellegrino helyére.

Balogh József